Wand van Waarde in PvdA Pop Up Store 

14 maart 2018

De afgelopen acht jaar was Ronald Vennik namens de Partij van de Arbeid wethouder in de gemeente Velsen. In die acht jaar heeft hij zich ingezet voor een mooie openbare ruimte, (fiets)mobiliteit en talloze ruimtelijke ontwikkelingen.  Er is in die periode mede dankzij de PvdA veel bereikt.

Vanaf donderdag 15 maart is in de Pop-up PvdA-shop aan het Marktplein in beelden een overzicht te zien van de belangrijkste resultaten van de afgelopen jaren. Zijn “Wall of Fame” is voor de gelegenheid omgedoopt tot “Wand van Waarde”.

Een lijn die onder andere loopt via een gedegen financieel beleid van 2010 tot 2014 , een overeenkomst met Rijnland waardoor de rioollasten laag kunnen blijven, via de positieve effecten van de aanleg HOV-Velsen naar verschillende bouwprojecten. Een van die mooie resultaten is het bebouwen van de KPN-locatie met sociale huurwoningen en een supermarkt. De start van die bouw is dit jaar voorzien. Een van die gaten die conform de ambitie van het huidige gemeentebestuur bebouwd gaan worden.

De PvdA is trots op die resultaten! Hiermee staat Ronald Vennik op de schouders van alle sociaal-democratische wethouders die tot nu toe een WAARDEvolle bijdrage hebben geleverd aan de toekomst van Velsen.

De PvdA Pop Up Store is gevestigd op het Marktplein 29 in IJmuiden en tot en met de gemeenteraadsverkiezingen geopend op zaterdag 17 maart van 11.00 uur tot 15.00 uur, op dinsdag 20 maart van 13.00 uur tot 16.00 uur en op woensdag 21 maart van 10.00 uur tot 18.00 uur. U bent van harte welkom om dan de “Wand van Waarde”  te komen bekijken.