27 april 2017

PvdA Velsen zoekt kandidaat-raadsleden voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

Op 21 maart 2018 kiest Nederland nieuwe gemeenteraadsleden. Ook in Velsen gaan we dan naar de stembus. Iedereen die de PvdA wil vertegenwoordigen in de gemeenteraad van onze gemeente roepen wij op zich te melden voor de kieslijst. Ben jij straks onze vertegenwoordiger?

We zoeken voor de gemeenteraad leden die vanuit de sociaal-democratische waarden bijdragen aan de ontwikkeling van de samenleving in onze gemeente. Heb je belangstelling? Meld je dan aan als kandidaat-raadslid. Wil je lijsttrekker worden of wethouder? Laat het ons weten.

Interesse?

Wil je eerst nog wat meer informatie? Afdelingssecretaris Co Beijer (co.beijer@kpnplanet.nl) vertelt je graag meer over het profiel en de kandidaatstellingsprocedure, maar ook over de mogelijkheden van het volgen van introductiecursussen en andere ontwikkelingsmogelijkheden. De huidige fractievoorzitter – Marianne Poen (jm.poen@ziggo.nl) – kan je meer vertellen over het werk in de raad in de afgelopen jaren. Ook ben je welkom om op afspraak mee te kijken bij de fractie- en raadsvergaderingen.

Aanmelden voor 4 september 2017

Als je interesse hebt om gemeenteraadslid te worden, lijsttrekker en/of wethouder voor de PvdA, meld je dan door middel van een sollicitatiebrief aan bij het secretariaat van de Afdeling PvdA-Velsen via het e-mailadres info@pvdavelsen.nl. Geef daarbij aan wat je motivatie is om raadslid te worden en welke kwaliteiten je daarbij meeneemt. Je aanmelding moet uiterlijk op maandag 4 september 2017 binnen zijn.

Na ontvangst van je aanmelding krijg je informatie over de verdere procedure, cruciale data en zo meer. Elke kandidaat tekent vóór toelating tot de selectieprocedure de Erecode van de PvdA en de Interne Bereidverklaring. Deze worden later toegezonden. Indien we behoefte hebben aan nadere informatie, nemen we contact met je op.