PvdA in de startblokken voor de gemeenteraadsverkiezingen!

12 december 2021

PvdA in de startblokken voor gemeenteraadsverkiezingen

Marianne Steijn is door de leden van de PvdA gekozen tot lijsttrekker van de PvdA Velsen. Steijn: “Ik voel mij vereerd door het vertrouwen dat de PvdA-leden mij hebben gegeven. Ik weet mij gesteund door een kwaliteitsteam van kandidaten met een goede mix van ervaring en vernieuwing. Samen gaan we aan de slag voor een Velsen waarin iedereen meedoet en gehoord wordt.” Marianne is op dit moment namens de PvdA wethouder in het college. Zij is 63 jaar en woont in de Velserbroek.

Nummer twee op de lijst is Ahmet Karateke, getrouwd en vader van twee dochters. Ahmet is 41 jaar en woont met zijn gezin in IJmuiden-Zuid. Hij staat midden in de samenleving en investeert in mensen. Hij heeft de afgelopen periode als raadslid laten zien dat hij een herkenbaar en benaderbaar politicus is.

Onika Pinkus is nummer drie. Samen met haar man is zij tweeënhalf jaar geleden vanuit Amsterdam naar Santpoort-Zuid verhuist. Onika is 49 jaar en al twintig jaar actief lid van de PvdA. Daarnaast zet ze zich in voor de samenleving binnen Humanitas en vangt ze samen met haar man kinderen op middels weekendpleegzorg.

Als vierde op de lijst staat Marijke Gemser, huidig steunfractielid van de PvdA Velsen. Marijke is 40 jaar en woont in IJmuiden Zeewijk. Zij werkt hard aan de zichtbaarheid van de partij op o.a. social media en is een echte netwerker die de samenwerking opzoekt. Marijke wil graag doorgroeien naar raadslid.

Als vijfde op de lijst staat Adam Krid. Hij is 19 jaar, studeert bestuurskunde in Amsterdam en woont met zijn ouders IJmuiden. Adam is actief lid van de jonge socialisten, maar wil zich ook graag inzetten voor de PvdA in de gemeente waar hij woont.

Dit team weet zich gesteund door sterke lijstduwers en een betrokken achterban.

Voor het volledige team voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022:
Kandidatenlijst PvdA Velsen

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met de secretaris van het bestuur:
Co Beijer
[email protected]