25 september 2015, om 20:00, De Vlugt/Van Eesterenmuseum, Burgemeester de Vlugtlaan 125 | De Vlugt/Van Eesterenmuseum, Burgemeester de Vlugtlaan 125

Grand Gala du BAR

Komende vrijdag vindt het eerste Gala du Bar plaats. Op deze feestelijke avond voor de PvdA-afdelingen in de Metropool Regio Amsterdam worden ‘politieke prijzen’ uitgereikt.
We zijn als afdelingsbestuur supertrots dat zowel onze wethouder Ronald Vennik, als onze fractievoorzitter Karel Ockeloen genomineerd zijn! De winnaars worden vrijdag gekozen door de aanwezigen in de zaal.
Helaas is vandaag bij de afdeling het bericht binnen gekomen dat de kandidaten uit onze afdeling niet zijn geselecteerd een presentatie te geven. Wij wensen de kandidaten die geselecteerd zijn vrijdagavond een presentatie geven veel succes.

 

Partijgenoten,

De 27 nominaties voor het Grand Gala u BAR zijn bekend! Kijk op de site wie er zijn genomineerd in de categorieën bijzonder PvdA-raadslid, goede PvdA-wethouder en Cultuur.

De jury bestaand uit Joyce Sylvester, Rina van Rooij en Anne Huying selecteert per categorie drie kandidaten die vrijdagavond 25 september een presentatie geven. Vrijdag 18 september wordt de selectie op de site bekend gemaakt. Hou deze dus goed in de gaten en kijk op wie je straks kunt stemmen.

We hopen deze avond veel te leren van de geselecteerde raadsleden en wethouders, en de banden te versterken door een gezellige avond. Michiel Geuzinge, oud voorzitter Amsterdam, praat de avond aan elkaar.

De toegang tot het Grand Gala is gratis maar beperkt. Meld je daarom snel aan door een mail te sturen naar info@barpvda.nl
Aanmelden is ook noodzakelijk om te kunnen stemmen. We stemmen met de nieuwe PvdApp. Laat daarom ook even weten of je een smartfoon of tablet mee kunt nemen de avond van de 25e.

Het Grand Gala vindt plaats op 25 september om 20:00 uur in Broedplaats De Vlugt/Van Eesterenmuseum, Burgemeester de Vlugtlaan 125. Kijk voor meer informatie op de site.

We kijken uit je komst.