Door Ahmet Karateke op 1 oktober 2015

Politiek spreekuur op afspraak!

Ahmet Karateke - witGemeenteraadslid Ahmet Karateke (PvdA) houdt een politiek spreekuur op afspraak. Inwoners van de gemeente Velsen zijn van harte welkom om ideeën voor de wijk of klachten te delen. 

Ik vind dat de stad niet op het stadhuis bedacht en gemaakt moet worden. Ik ben er namelijk van overtuigd ‘dat wijkbewoners veel beter snappen wat er in de gemeente Velsen moet en kan gebeuren. De gemeente dient vooral ondersteuning te bieden’, aldus Ahmet.

Hij hoopt dat inwoners die goede ideeën hebben bij het spreekuur langskomen om die met hem te delen. ‘Het is niet zo dat ik alle plannen en ideeën kan realiseren. Ook de gemeente moet elk dubbeltje omdraaien. Maar ik kan u wel helpen door te luisteren naar uw idee en mijn netwerk binnen de gemeente in te zetten om ondersteuning te bieden’.

Om welke ideeën gaat het dan? Ahmet: ‘Dat kan van alles zijn. Ik laat het graag over aan de inwoners. Een speeltuin voor kinderen of voorzieningen voor ouderen? Herinrichting van de buurt? Ik sta open voor alle ideeën en ben benieuwd naar de creativiteit in de samenleving.

Uiteraard zijn inwoners met klachten over de gemeente Velsen ook welkom. Ahmet vervolgt: ‘Ik zie het als mijn taak een brug te slaan tussen dorpskernen van de gemeente Velsen en het stadhuis. Ik kan een luisterend oor bieden en kan adviseren om u verder op weg te helpen’.

Het spreekuur is op afspraak, afspraak maken kan via: ahmet.karateke@pvdavelsen.nl

Mocht u niet langs kunnen komen dan zal Ahmet bij u langs komen.

Ahmet Karateke

Ahmet Karateke

Wie ben je? “Mijn naam is Ahmet Karateke. Ik ben 38 jaar oud, getrouwd en woon samen met mijn vrouw en twee dochters. Al ruim 16 jaar werk ik met veel plezier in de ICT. Al sinds mijn studententijd voel ik mij maatschappelijk betrokken. Ik was als vrijwilliger actief in buurthuizen en bij het Educatief

Meer over Ahmet Karateke