Door Ahmet Karateke op 18 juni 2015

Amendement – Advies een Aanbevelingen RKC

Amendement 09 van 2015 – Advies en Aanbevelingen RKC

Aan de voorzitter van de Raad,

Geachte voorzitter,

Hierdoor delen wij u mede dat wij onder verwijzing naar artikel 4o Reglement van Orde een amendementen, met als onderwerp overnemen advies rekenkamercommissie.

Het amendemet luidt als volgt:

De raad van de gemeente Velsen besluit het voorgestelde besluit als volgt aan te vullen:

10. de aanbevelingen uit het advies van de rekenkamercommissie Velsen dd. 11 juni 2015 over te nemen, het college  hierbij opdracht te geven de genoemde aanbevelingen uit te voeren en de gemeenteraad elk half jaar te informeren over de voortgang.

 

Toelichting:

Het advies jaarstukken 2014 dd. 11 juni 2015 van de rekenkamercommissie Velsen is als toelichting bij dit amendement gevoegd.

 

Datum: 18 juni 2015

Tilly Mastenbroek, Bram Diepstraten, Sander Scholts, Peter Stam, Henk Wijkhuisen, Robert van Koten, Ahmet Karateke, Leen de Winter, Beryl Dreijer, Iskandar Sitompul, Leo Kwant.

 

Digitaal: Amendement 09 van 2015- Advies en aanbevelingen RKC

Ahmet Karateke

Ahmet Karateke

Wie ben je? “Ik ben Ahmet Karateke, bijna 42 jaar en woon mijn hele leven al in Velsen. Mijn middelbare schoolcarrière heb ik doorlopen op de Icthus College in IJmuiden en later vanwege de verhuizing in Driehuis.  Ben getrouwd en vader van twee dochters waarbij werk mijn passie is en verder houd ik van fietsen

Meer over Ahmet Karateke