28 oktober 2013 | Bibliotheek Velsen, Dudokplein, Velsen

PvdA Velsen verleidt kiezer tot speed daten

Inwoners van Velsen kunnen meedenken over verkiezingsprogrammama

IJmuiden, … oktober 2013. De PvdA Velsen legt haar conceptverkiezingsprogrammama voor aan de inwoners van Velsen. Tijdens een openbare bijeenkomst op maandag 28 oktober om 20.00 uur kunnen burgers van Velsen hun mening geven over de PvdA-plannen voor de komende vier jaar. In korte speed date sessies worden verschillende thema’s behandeld. Deze interactieve bijeenkomst vindt plaats bij Bibliotheek Velsen aan het Dudokplein (Centrale IJmuiden).

Het lijkt nog ver weg, maar in maart volgend jaar zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. De PvdA Velsen loopt zich warm en is druk doende met de voorbereidingen, waaronder het schrijven van het verkiezingsprogramma. Hierin staat waar de PvdA Velsen zich de komende vier jaar op wil richten. In de afgelopen periode is de PvdA Velsen een stabiele factor geweest in de gemeenteraad en het college. Op die manier is een bijdrage geleverd aan het creëren en behouden van een prettig woonklimaat. Maar zoals u weet het is het nooit af en zijn we nooit klaar. Er zijn altijd weer nieuwe vraagstukken en uitdagingen.

Daarom organiseert de PvdA een speeddate avond. Een avond waarop u  uw mening kunt geven over de plannen voor de komende periode. Ook is er gelegenheid om raadsleden en kandidaat-raadsleden te ontmoeten. In kleine groepjes krijgt u per toerbeurt de kans om aan ons duidelijk te maken wat u belangrijk vindt voor de inwoners van Velsen. U wordt op deze avond verleidt om een bijdrage te leveren aan het aanscherpen van het verkiezingsprogramma.

Naast uw bijdrage op deze avond heeft de PvdA Velsen een aantal speerpunten, die wij graag aan u voorleggen. Deze interactieve bijeenkomst vindt plaats bij Bibliotheek Velsen aan het Dudokplein (Centrale IJmuiden). Datum: maandag 28 oktober. Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).