Pop Up Store open + ZaterdagMiddagBorrel!

3 maart 2018, van 11:00 tot 17:00, Marktplein 29, IJmuiden | Marktplein 29, IJmuiden

De PvdA heeft in Velsen een primeur: voor de duur van een maand heeft de partij de beschikking over een Pop Up Store. Op zaterdag 24 februari om 16.00 uur opent de Store op het Marktplein nr. 29 in IJmuiden haar deuren. Geïnteresseerden kunnen informatie halen over de standpunten van de partij,  kennis maken met de kandidaten voor de raad, of gewoon langskomen voor een bakkie koffie.

De PvdA wil zichtbaar en toegankelijk zijn. De opening van de Pop Up Store sluit mooi aan bij andere activiteiten, waarmee de partij in contact komt met kiezers. Via Dialoogtafels heeft PvdA Velsen op tal van inhoudelijke thema’s ideeën voor het verkiezingsprogramma opgehaald. Door middel van de maandelijkse ‘PvdA in de Buurt-acties‘ kunnen bewoners laten weten hoe zij hun buurt ervaren. Al deze activiteiten – en dus ook de Pop Up Store – dragen hopelijk bij aan het verkleinen van de kloof tussen de burger en de politiek.

De Pop Up Store zal in de komende weken het kloppend hart van PvdA Velsen zijn. De kandidaten zullen vanuit dit clubhuis hun verschillende campagne-activiteiten gaan organiseren. Sowieso vindt er elke zaterdag tussen 15.00 en 17.00 een ZaMiBo plaats (een ZaterdagMiddagBorrel). Iedereen is welkom! De overige activiteiten zullen apart vermeld worden op de website van de PvdA: www.pvdavelsen.nl.

De Pop Up Store van PvdA Velsen is gevestigd op Marktplein 29 (IJmuiden) en op de volgende dagen/tijden geopend:

– woensdag 13.00-17.00 uur

– donderdag 10.00-14.00 uur

– zaterdag 11.00-17.00 uur