Dialoogtafel IJmondiale samenwerking

14 februari 2018, van 20:00 tot 22:00, Dorpshuis Het Terras - Dinkgrevelaan 17 Santpoort-Noord | Dorpshuis Het Terras - Dinkgrevelaan 17 Santpoort-Noord

Als PvdA Velsen willen wij een duidelijk en realistisch verkiezingsprogramma voor de periode 2018 – 2022 neerzetten. Dat kunnen en willen wij niet alleen doen. Daarom hebben wij dialoogtafels georganiseerd, waarvoor we mensen van bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben uitgenodigd om mee te denken over onze uitgangspunten.

Nu hebben wij een verkiezingsprogramma opgesteld met de thema’s Wonen, werken, leven, milieu & duurzaamheid en IJmondiale samenwerking. Ook hebben we 7 speerpunten opgenomen.

Om verder in invulling te geven aan onze agenda de komende raadsperiode gaan we graag over deze speerpunten verder de dialoog met onze bewoners aan. Hoe kunnen wij hier de komende 4 jaar concreet aanvulling aan geven? We zouden het erg prettig vinden als u met ons wilt meedenken over het thema IJmondiale samenwerking. Opgeven kan via: sannemontijn@gmail.com.